Wonderful world.

on maandag 1 januari 2018

Afbeeldingsresultaat voor old farm door

Of je nou een mooi jaar hebt gehad of misschien niet zo'n mooi jaar ...... de deur van 2017 is dicht. Gesloten. Dat jaar is voorbij en komt nooit meer terug.

Dat heeft wel iets opgeruimds. Zo´n jaar dat voorbij is.

Wij kregen daar vandaag een stoot adrenaline van en hebben alles opgeruimd. Jaar voorbij, spullen weg. Het kerstservies naar de zolder en het daagse servies weer in de kast. 

Kerstboom naar buiten (boom heul blij), kerstballen weg ( o wacht die waren al weg lang leve Bekje), lampjes opgeruimd en de stofzuiger erdoor. Hopla. 


Afbeeldingsresultaat voor open deurDe deur van het oude jaar is dicht, en die van het nieuwe jaar staat wijd open. Een splinternieuw jaar met 365 dagen. Wat zijn je plannen?

Mijn eerste week zit meteen vrij vol. Donderdag voor het eerst weer lesgeven .... na drie jaar ... hier in de sportschool in Nieuwleusen. Spannend. 

En ook gaan we woensdag weer werken aan de rugtassen. Als je wil, kom meedoen. We zitten hier aan tafel van 10.00 tot 15.00. En hoe meer rugtassen hoe beter ๐Ÿ˜Š!  De bedoeling is om ze ook meteen naar Kampen te brengen zodat ze nog deze week in de dozen komen.

Ik wens je een prima jaar toe, en fitheid, blijheid en energie, om al je plannen uit te voeren!  ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š     

                         

3 reacties:

Jeanneke zei

Jullie ook een heel mooi, gezond en gelukkig 2018 gewenst, Clarien!
Liefs,

Jeanneke.

Anoniem zei

Voor jullie ook een goed en voorspoedig 2018 gewenst. Hier gaan dadelijk ook weer alle kerstspullen in de dozen. De afgelopen weken waren gezellig maar ik ben ergens ook weer blij dat het gewone leven weer begint. Ga vandaag weer alles eens goed poetsen, van een schoon en fris huis krijg je ook weer energie.

Anoniem zei

https://marjoleinesblog.blogspot.nl/2017/12/winterse-paginas-in-mijn-bullet-journal.html
Ha Clarien, Toen ik dit pas zag moest ik weer een je agenda verhaal denken, is dit niets voor jou, zo'n alles-in-1-boek? Alleen verkopen ze er geen 'tijd' bij.
Groet, Janneke