A Dinner You Cannot Refuse.

on maandag 3 juni 2019



 


 







 















 

 

 







Het 21 diner van Eline. Het thema was ... The Godfather ... Siciliaans dus. En wij ons maar in Siciliaanse bochten wringen voor haar Siciliaanse diner. Maar het was een geweldige dag! En een zeer geslaagd diner!

Eline had alles bedacht en tot in detail geregisseerd. Ze wil de dingen altijd graag heel mooi hebben. Haha, nou dat was dus een flinke uitdaging voor ons ... vooral voor mijzelf met mijn hatseflats recepten. Alleen Robbert, die is dat op het lijf geschreven. Die houdt er ook van als alles 'klopt'. Zijn biefstuk was dan ook het culinaire hoogtepunt van het diner.

Niet mijn sausjes ..... 😄😄

Het is alweer achter de rug. Oh en al die recepten en al die leuke speeches en al die bloopers (want juist als je vreselijk je best doet gaan er dingen mis!) ..... ik had er graag uitgebreid over willen bloggen. Maar de dagen zijn te vol.

Nu eerst een vergadering. En morgen .... weer gewoon tuin. 😊


10 reacties:

Lies zei

Zo sjiek, zo gezellig, zo smaakvol...
Een onvergetelijk feest, Clarien !
Lie(f)s.

Roxanne zei

Wauw! Dat ziet er mooi uit zeg!
Dat was vast een geweldige avond :)

Anoniem zei

Wat een leuke traditie ! en het ziet er zo gezellig uit !

Marie zei

Ohhhh, wat ziet dat er super uit!!!!!

Anoniem zei

Als gast zijnde zou ik alleen al volop genieten van de aankleding en de presentatie. Ziet er allemaal heel gezellig en verzorgd uit. Voor juliie gezin weer een dag met een gouden randje.

Wieneke zei

Ik denk niet dat het gezelschap deze avond gauw zal vergeten. Wat ziet iedereen er mooi uit! Ja, het eten ook :-)

grandma zei

Wat zag het er mooi en verzorgd uit! Prachtig !

Marc Dufraing zei

Dat was L&L 'leuk en lekker' - denk ik/weet ik zeker!

Petra1945 zei

Was dit jullie laatste '21' of heb je nog één te gaan?

Willem zei

En zo wordt je huis een zaterdag lang opeens een pop-up restaurant, met een alleszins geslaagde opening blijkt maar weer.
Vind de aanleiding wel bijzonder. Ik kende het fenomeen 21-diner niet en heb het dus ook niet bij mijn kinderen, -het zijn al midden-veertigers-, gedaan. Misschien een andere aanleiding zoeken, want een gezellig (familie)diner is nooit te versmaden.