Bruce Lee en de geiten.

on vrijdag 2 november 2018










Het was vandaag weer zo'n beetje hetzelfde als gisteren. Schuur opruimen.

Je komt heel wat tegen. Zoals de boks-bag, onder de spinnenwebben. Bewaren? Tuurlijk. Van de schuur gaat hij naar de zolder, en onderweg komt hij de geiten tegen en de kippen. Haha wat een combinatie, dat bedenk je toch niet? Het zijn twee verschillende werelden. Dat heb je zo, als je opruimt. Je komt je hele verleden tegen.

Ik kwam langs de kas, en bedacht om ook maar weer even tomaten te plukken. De tomatenplanten zijn stilletjes aan het afsterven, en laten hun vruchten op de grond vallen.







In de kas is het overdag nog wel warm, maar 's avonds niet meer. Dan is het in huis veel warmer, en hebben ze hier grotere kans om nog na te rijpen. Het gaat niet erg hard. Maar toch zijn er elke paar dagen weer een stuk of wat rijp. Zo kun je het verse tomaten seizoen aardig oprekken.

Niet alles zal rijpen. Misschien de helft.





En dan eindelijk is die ene schuur leeg. Die laatste twee kasten daar moet Paul mee helpen.

En veel méér heb ik niet gedaan vandaag. Het was wel weer genoeg. Gelukkig heb ik ook nog een kleurig plaatje, van Annie, die wat foto's opstuurde van het tassenteam in Bussum, toen ze een hele dag rugzakken aan het maken waren.




Jaja die rugzakken, daar hebben we het volgende week over. Doe je ook weer mee, met ze maken?



4 reacties:

Anoniem zei

Ik dacht even dat de geiten een leuk speeltje kregen. Je hebt een nuttige dag gehad.

Lies zei

Serieus werk, Clarien ! Je doet het toch, elke keer weer... !
Lie(f)s.

Anoniem zei

JA hoor, ik doe weer mee met rugzakken naaien. Er staat nog een volle doos lappen!
Fijn weekend!
Corrie

M.A.C. zei

Ik doe ook mee,ben de laatste hand aan het leggen,heb nog wat lapjes over dat wil ik weg werken door er knikker zakjes van te maken .bedankt voor het mee genieten van : het leven op de boerderij door middel van je foto's: het is altijd weer prachtig om te zien.Een fijne en gezellige zondag nog met je fam. Groetjes uit Engeland