Allo allo.

on vrijdag 2 december 2016Groot probleem vandaag. Mijn telefoon was kwijt. Hij was echt spoorloos en we hebben er met man en macht naar gezocht. Nou hoef ik niet elke halve minuut mijn apps te checken ofzo maar je bent dus a la minute niet meer bereikbaar.

Allo allo mam? Kan je ons van de bus halen vanmiddag? Allo Allo schat, ik ben een uurtje later thuis, en kan Bart even langs komen? Allo allo ... kan ik eind van de middag langs komen voor die spullen? Allo allo zus, even bijkletsen? Allo allo zegt de buurtapp, er is een Mysterieus Busje in de buurt gesignaleerd met Verdacht Uitziende Inzittenden.

Ja dat mis je dan allemaal.

Nou, zoeken zoeken, maar het hele ding niet te vinden dus. Ik dacht nog hij zal wel in de compost gevallen zijn gisteren, bij dat scheppen. Nou, die zien we nooit meer terug!!

Pas in de middag als ik naar De Boer rij om eindelijk die gordijnen uit te zoeken vind ik mijn mobiel terug.Kijk nou hij ligt gewoon op het dak!!

Ja, hoe gaat dat? Je stapt met je armen vol spullen uit de auto en legt dat ding even op het dak. Waar die dan blijft liggen. De hele dag en de hele nacht. In de regen. Heel fijn als je dan een goed hoesje hebt, want hij deed het nog. Ook heel fijn dat die mobiel mooi plat is en waarschijnlijk een beetje plakkerig .... van iets .... en dus aan het dak bleef kleven tijdens het rijden.

Blij blij, allo allo, we zijn weer online!!

Meteen even de appjes lezen. Nou hoe bestaat het! Alle kids plus aanhang komen thuis dit weekend. Nou is vrijdag bij ons pizzadag, maar er is een smekend berichtje bij .... mam kunnen we plieieieieieieieiese boerenkool eten vanavond?  Zó'n zin in!

Even langs dus bij de buren! 😉 


Het is heel fijn dat er een fietspad komt naast onze weg want het wandelingetje naar de bushalte is dodelijk gevaarlijk. Busjes en enorme vrachtwagens sjezen hier langs vanaf vier uur in de middag en zijn niet gewend aan voetgangers. Er is ook geen plek voor voetgangers langs die weg. Echt levensgevaarlijk.

Maar goed we komen heelhuids thuis en de reden voor de massale opkomst van de kinderen ..... laat zich lekker vertroetelen. Grappig hoe ze dat kunnen combineren. Die zijn echt verkleefd met hun mobiel en zullen hem ook nooit kwijtraken.


En ook heel fijn dat er nog honderd stukken taart in de vriezer liggen van vorige week.2 reacties:

Bianca van Dalen zei

Wat een geluk dat je je telefoon terug hebt gevonden! Fijn weekend!

Daphne zei

Klinkt heel gezellig!!!!
En, jullie zullen niet omkomen van de honger zo te zien.
En je "mobieltjes verhaal", sjonge, wat een avontuur voor die telefoon, je kunt er bijna een boek over schrijven.
Wat zal die zich koud en eenzaam gevoelt hebben zeg, een hele nacht, in het donker, buiten, arm ding!