Van een fietser, een baby, en een kat.

on vrijdag 29 december 2017
Nou je ziet het. Paul heeft de eindstreep gehaald!! 💪💪💪

We hebben hem meteen in een heet bad gestopt en hete thee gegeven en tosti's met veel kaas en later met z'n allen aan de prosecco want dat hoort er ook bij natuurlijk.

Tweehonderd-en-vijf kilometer .... door dikke modder .... wat een bink he? ;-)

Verder zijn het hier luie dagen, we rommelen een beetje. Wat klusjes. Voortuin opruimen, schuren vegen, met hond en kat spelen. Marlieke doet de catering. Vanochtend waren dat bananen pannenkoekjes. Heel simpel, neem twee rijpe bananen, twee eieren, en een kopje havermout, alles klutsen, en bak daar kleine pannenkoekjes van.

Vanmiddag langs vrienden, daar is nu ook uitgebreid tijd voor. Ze hebben net een vierde kindje .... wat een rijkdom.

In gedachten maak ik plannen, voor het komende jaar. Wat komt er op de tuin? Komt er nog vee bij? Wat gaan we oppakken aan 'sociale' projecten?

In gedachten kan heel veel. In werkelijkheid moet je keuzes maken.

Voor vandaag was de keuze heel simpel. Ik wilde die muts gaan haken. En dankzij Anneke en Plony weet ik nu dat ik bovenop moet beginnen. En dan omlaag haken en meerderen, en af en toe es die muts passen.

Maarre ......


...... heel snel gaat het niet.


6 reacties:

Willem zei

Paul, gefeliciteerd met het volbrengen van de fietstocht/fietscross. Ik heb er de leeftijd niet meer voor en nog belangrijker, ook geen behoefte, maar dat had ik ook niet toen ik nog volop sportte. Maar dat maakt mijn bewondering er niet kleiner op.
Clarien, wat je plannen/ambities aangaat voor je passie; in Midden-Drenthe, mijn geboortestreek, kennen we een gezegde "Ie kunt niet in ien kèer van de zolder op de vloer stappen".

Dufraing Marc zei

Dit is ook de vreugde van het "delen" - haken samen met de poes!

Anoniem zei

Haha Clarien zo te zien met Bekje in de buurt weinig kans om te haken.Oplossing stop de bol wol in een tasje naast je neer en je kunt wel rustig haken of breien.

Wens jullie een fijne jaarwisseling en gezond 2018

Lies

Marlon zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Margriet zei

Wat een prestatie van Paul !

Anoniem zei

Heb bewondering voor de geleverde prestatie van Paul, ik vind het een hele afstand om te fietsen, zeker met dit weer. Die muts zal vlug af zijn met de goede hulp van Bekje, leuk zo,n katje. Deze winterdagen zijn een fijn intermezzo, hier ook veel lummelen en her en der wat uitgestelde klusjes doen en veel tijd doorbrengen met elkaar. Is ook eens fijn, even pas op de plaats maken en iets anders dan het gewoonlijke stramien van werk en studie.