Strooigoed.

on donderdag 3 december 2015
Een paar kleine dingetjes waren er nog op de tuin te doen .... nou dat viel wel even tegen hoor.

De hele dag weer aan die hopen gewerkt, dat laagje over laagje op elkaar vleien, dat is een zwaar werk. En dan hebben we nu ook nog es van die mega grote drollen. Die moeten eerst in stukjes worden gehakt.

En dan mengen met wat droog blad, en dan gaat het zo hopla als strooigoed over de hoop. Mooi dun strooien, en dan weer een laag blad, en dan weer aan het strooien. Wie zoet is krijgt lekkers .......  ook een hapje? :D
En ik had graag een 'voor' en 'na' foto willen laten zien. Want, antroposofisch of niet, ik blijf een pietje precies, en heb alles graag netjes opgeruimd. Ook bij de compost. Maar het kwam niet allemaal af, het was teveel werk. Morgen verder.
Vanavond nog even naar Ikea met Liek. Voor de sint kadootjes. Leuk, ook even bij de keukens kijken. Maar echte boerenkeukens, zoals wij die voor ogen hebben voor ons nieuwe boerderijtje, die zag ik daar niet.

Alles is veel te fancy. Wij willen het graag simpel, robuust, duurzaam, en natuurlijk ook gezellig. Maar vooral simpel.

Gezellig zijn ze wel hoor ... die Ikea keukens.


Kijk wat springt daar in de kar! Haha ... ja een hond hebben we ook nodig natuurlijk. En boerderij katten. Maar die katten die hoef je niet te kopen, die komen vanzelf wel als er muizen zijn.
1 reacties:

Jente zei

Clarien, dank je voor je berichtje! Jullie ook veel succes en plezier met het uitwerken van de plannen voor de nieuwe weg die jullie in gaan slaan. T.z.t. lijkt het me leuk om eens langs te komen, want het is inderdaad dicht in de buurt :) 'k hou je blog wel in de gaten.. groetjes Jessica