Bezoek.

on dinsdag 22 augustus 2017




Verwachte en onverwachte visite vandaag, en familieleden leren kennen ... die ik niet kende, en die hier vlak in de buurt blijken te wonen.

Eerst vanochtend kwam Mirjam lang kwam om te helpen met het tweede deel van de oude moestuin. Daar komen de bessen, bramen en frambozen. Maar dat moest nog ´even´ worden schoongemaakt.






Nou, het landje is schoon. Helemaal klaar voor nieuwe planten! En we hebben een paar emmers met stekken van de maggi planten en de bieslook. Aan de weg zetten maar weer?

Toen kwamen twee dames zo maar de tuin in wandelen. Bleken een nicht van mijn moeder en haar dochter, een achternicht van mij dus. Zomaar ineens een paar familieleden erbij! Aangezien we die niet zoveel hebben, is dat echt iets om te koesteren.

Later vanmiddag oom en tante uit Zwolle, met mijn nicht. En mijn eigen moedertje kwam ook nog langs. Dat kan je zo maar beleven als je een uurtje dichter bij de familie gaat wonen.





Mijn moeder bleef eten en ik had geen toetje. Terwijl zij daar wel van houdt. Nou, mooi moment om een weckpot open te maken.

Meteen even testen. Ik had die nectarines geweckt vorige week, maar of dat nou ook echt lekker is? Proeven? Met slagroom?





Slagroom opkloppen met een beetje poedersuiker en flink kaneel, da zo'n pot vruchten openmaken, en serveer die twee bij elkaar.

Blaadje munt zou er mooi bij zijn geweest maar dat hebben de bokken allemaal opgegeten.






Maar dit was ook prima. Niks pakje of poedertje, gewoon ingemaakt vers fruit met een klodder verse room.





Goedgekeurd! 😊



3 reacties:

Anoniem zei

Een goede band met je familie is zo fijn. Geniet ervan.

Unknown zei

Je tante en achternicht zijn weer veilig thuisgekomen na een prachtige rit door het Staphorster bos. We vonden het reuzegezellig een kijkje te nemen in jouw wereld. Vandaag de verjaardag van mijn vader gevierd en met je achterneef Evert afgesproken dat we nog een keertje bij je komen kijken! groet Annette

Clarien zei

Verheug ik me op!!