Giorgio Gelato.

on zaterdag 19 september 2020





Spannend! Voor de eerste keer sinds 'Corona' hadden we weer een wandeling van de vereniging. Het was nog een heel gedoe, met dat centrale aanmelden. Sommigen kunnen daar moeilijk aan wennen. Die sturen gewoon mij een appje, 'ik kom ook hoor' en dat is het. Nou ja, zo'n eerste keer.


Ik was er al vroeg, om alles buiten te zetten en vooral vér uit elkaar. Alles moet gepoetst, wc mag eigenlijk niet gebruikt want voldoet niet aan de normen (waar moeten we dan plassen? allemaal in het bos? gelukkig hoefde er niemand😊) ..... en alles moet met wegwerpmateriaal, enz enz


Om het simpel te houden had ik dit keer géén persbericht verstuurd voor de wandeling. Want dan kunnen er zo maar twintig komen. Evenzogoed waren we vandaag met z'n tienen. En ... stralend mooi weer! Dat wel! Gelukkig! 🌞🌞🌞🌞🌞









🍀🍀🍀🍀🍀


Verder was het vandaag ...... copy paste gisteren!


Haha, echt! Alleen de tomaten dat waren vandaag de aardappelen en wortelen. En in plaats van druiven oogstte ik kruiden. Géén foto's. En bij de zaterdagse boodschappen, aan het einde van een warme middag, wat stond daar? Voor de Kruidvat?


Daar stond een vrolijke felgekleurde vrolijke bus, met een heel rijtje mensen ervoor. Het was een ijskar. Zomaar, op mijn route. 


Wat doe je dan dus?  


🍦🍦🍦🍦🍦


 




Zó lekker ... een hoorntje met stracciatella! Dankjewel Giorgio Gelato, voor een feestelijke start van het weekend!




 

3 reacties:

Lies zei

Toffe bende, Clarien, voor een heerlijke wandeling!
En een zàlig ijsje, met echte stukjes chocola!
Lie(f)s.

Hilde zei

Hoop dat jullie een fijn weerzien hadden. Mooi dat er weer samen gewandeld, geleerd en genoten wordt.

Petra1945 zei

Ik moet zeggen, dat ijs-van-Sjors ziet er aanlokkelijk uit...