In de druipende regen.

on zondag 23 september 2018













Terwijl het gisteren een echte natte dag was met druipende koeien in de weilanden en grote plassen op wegen en straten, was er nét die ochtend een heide-ochtend gepland. Boompjes uittrekken op de heide.

En hadden we 's middags de buurtbarbeque gepland. Hier bij ons thuis.

Ongelukkiger kan je het niet treffen qua weer, zou je denken. Maar dat viel eigenlijk wel mee. Op de hei bleef het nét droog genoeg en van dat trekken werd je goed warm. En met de kou smaakte de snert van Annekie des te beter!

En wat onze bbq betreft, met dertig man plus vuurkorf plus kachel, is zelfs een open kapschuur wel behaaglijk te krijgen. Jas aanhouden, en dicht dicht bij elkaar kruipen! :)







Geniet van je zondag. ☺


5 reacties:

tientonnerelf zei

Het ziet er maar weer gezellig uit, Clarien ! Wij hadden ook een buurtbarbeque en wel dik ingepakt, was het best te doen !

Lies zei

Toch is 't weer supersgezellig bij jou, Clarien !
Lie(f)s.

Lies zei

@'s-je' teveel !
Lie(f)s.

Barbara zei

Wauw, wat sfeervol!

Willem zei

Als het gezellig is zal een beetje regen of kou je niet deren denk ik altijd maar. Bovendien, als je lichamelijke inspanning pleegt heb je het niet zo gauw koud.
Waar ik met enige jaloersheid naar keek was dat de hei waarin jullie werkten,gebloeid heeft. Tenminste, ik dacht op een van die foto's nog uitgebloeide hei te zien. Door die droogte heb ik de grote paarse heidevlaktes moeten missen. Voor mij heeft een zomer een grote plus als ik de bloeiende heide gezien en vooral geroken heb. Een zonnige zomer is mooi meegenomen, maar bloeiende hei is voor mij de kers op de (zomer)taart.