Storing.

on donderdag 30 augustus 2018





Er is iet heel vreemds aan de hand met mijn mobiel. Eerst kon ik ineens niet meer app-en en ook niet meer gebeld worden. Nou, Vodafone's klantenservice gebeld. Na een stuk of wat medewerkers en een stuk of wat muziekjes, werd het gelukkig opgelost.

En nu ineens, vanaf een dag of wat, doet de camera het ook niet meer goed. Foto's zijn zomaar foetsie. Of ik kan ze niet uploaden.

Zou dat zo worden ingebouwd? Dat je zeg maar na een jaar of twee je mobiel wel moet vervangen? Omdat hij versleten is? 




Haha de enige foto's die vandaag die wel zijn gelukt zijn die van het Kruidvat. Waar ik voor het eerst in tijden weer eens kwam. En zag daar leuke dingen. Zoals katoenen garen, in plaats van het standaard goedkope acryl (= plastic) en ook een leuke tuinset voor kinderen. Twéé euro! Van Gardena!

En ook hebben ze er nu brillen voor mensen die verziend zijn, zoals ik. Ja die foto is mislukt. Maar die hebben ze nu dus ook, brillen met min correcties. Voor tien euro.

Dus mocht je als verziende een reservebril zoeken .... ga kijken. Het zijn geen hele beste, maar als reservebril, voor als je een keer per ongeluk op je goeie bril gaat zitten bijvoorbeeld, zijn ze goed genoeg.

Verder was er nog het verjaardagskado van Bob en Merel .....






..... een lunch bij biologisch restaurant De Stadshoeve, in Zwolle.

Was erg leuk en lekker, dank jullie wel! 😉





1 reacties:

Willem zei

Om het maar eens in mijn geliefde Drents uit te drukken: "Ik raak glad in de toezel" en vraag me af of is mijn schoolkennis over het lenzenstelsel helemaal verwaterd is. Bij mijn weten ben ik vanaf mijn 12e, -ik ben nu 74-, al bijziend en heb altijd een bril gehad met glazen van min 10. Holle lenzen dus. Ik weet niet beter dan dat iemand die verziend is een bril krijgt met positieve glazen, bolle lenzen dus. Diezelfde lenzen die je als kind gebruikte als brandglas. Oude mensen werden door mij en mijn vriendjes, o.a. beoordeeld op de sterkte van hun leesbril. Iemand met een sterke leesbril moest je te vriend houden.

Wat de problemen met je mobiel aangaat; geen flauwe notie wat eraan te doen. Ik heb ooit zo'n ding aan moeten schaffen omdat mijn vorige ermee ophield, maar kan er buiten WhatsApp alleen maar mee bellen en heb ook wel eens de fotofunctie geprobeerd, maar vond de foto's met mijn toestel beter, en daar kan ik ook van alles mee. Verder heb ik er geen apps op geïnstalleerd. En eerlijk gezegd; als er een probleem mee komt bel ik (via de vaste lijn) mijn zoon en die vindt vrijwel altijd de oplossing voor het gerezen probleem. Als hij er niet uit komt dan is het een serieus probleem die professionele hulp noodzakelijk maakt.