Vele handen

on donderdag 19 december 2013


Nicolette mocht ein-de-lijk zagen! Nou, ze hield niet meer op!! Een boom, die wegens te dicht op de andere, moest wijken, ging helemaal in blokken! Nicolette, dat wordt masseren vanavond voor Ronald! Je bent een kanjer!

jammer toch dat ik foto's niet kan kantelen

je ziet het niet goed, maar een enorme klus, dit wegwerken!

En Remy had er ook zin in vandaag! EEN en al vitaliteit die jongen! :D


alles met een handzaagje!

moet je es zien!! wat een licht en ruimte we hier ineens hebben!!

En dan komt zoon Robbert ook nog. En hij hakselt er even 2 hoge bulten takken doorheen. De helft van het achterpad krijgt een laag snippers!Bijna de kortste dag van het jaar, en dan zoveel werk op EEN dag! 

Wel een voorrecht natuurlijk. Dat wij in de tuin kunnen werken en niet op kantoor zitten. Waar je amper daglicht ziet deze dagen. Voor degene die toevallig in de buurt van Bussum woont... als je ook zin hebt in even lekker klussen, kom van't weekend helpen! Want er moet nog heel veel gegraven en gezaagd en gehakseld worden!

(En een eventueel winterdipje verdwijnt als sneeuw voor de zon!)

Wat we ook deden, puur uit nieuwsgierigheid, was een wormenonderzoek.. Toen we de tuin begonnen zaten er NUL wormen. Hoe zou dat nu zijn?


scheppen...

wormen tellen....


Uiteindelijk vonden we de eerste keer TWEE wormen en de tweede keer EEN worm. Nou, da's niet veel. Maar wel vooruitgang. Van't voorjaar nog een keertje!
En dit keer geen slowwwww koffie maar een cappucinootje en expressootje! 

0 reacties: