Kerstlunch bij Land en Boschzigt

on vrijdag 20 december 2013

Land en Boschzigt... een prachtige stageplaats. Dit jaar maar liefst 11 stagiaires!! En een grote groep vrijwilligers. EN, een apart vrijwilligersteam voor de wijngaard. En natuurlijk..... de geweldige groep zorgvrijwilligers onder leiding van 'mama' Julien!

En dan hebben we nog Martin, die de bloemen doet, en Willem, van de winkel, met z'n team.

En dan Sijmen en Sis als pater en mater....

Wat een bedrijf! Wat leuk om hier te werken!

Vandaag dus de kerstlunch. Er waren meer dan 50 personen, terwijl niet eens iedereen er bij was. En er waren dus ook heel veel zelfgemaakte lekkere happen! Alleen al die pompoensoep van Julie, van de butternut pompoen, met gember, en citroengras. Ik heb 2 grote kommen gehad. En toen de rest nog.....


Jetske leest een ontroerend kerstverhaal voor...

En tot slot krijgen we van Sijmen en Sis allemaal een kadootje. Agenda's, flessen wijn, lekkere kerstpakketten, het kan niet op!

Ook mogen de stagiaires van Sijmen een aantal boeken meenemen. Al wel wat ouder, maar nog heel bruikbaar. NATUURLIJK krijgen wij daar dikke ruzie over!!


Met een beetje buikpijn van het vele eten fiets ik naar huis.

En thuis ligt de catalogus van Bolster. YES!! Ik had alvast 3 zakjes veldsla besteld. Dus meteen even met Paul naar de tuin gewandeld, en de zaadjes gezaaid.Want ehhhhhh......... EEN van de vele blunders die ik heb gemaakt op de tuin..... dat was dat ik vorige keer veldsla had gezaaid met een zakje uit 2010!

Daarom kwam het dus niet op! Ja, da's dan verkeerde zunigheid! :((

Van t weekend even door de zadenbak heenwandelen en de oude rommel weggooien!!

0 reacties: