Sneak preview.

on vrijdag 29 juli 2022


Briefjes voor buurtbewoners, dat er muziek komt, en ook een bericht op de buurtapp. Met Liek naar de groothandel om kilo's boter en fondant en poedersuiker in te slaan voor alle taarten die zij gaat bakken. Inclusief bruidstaart!


De crew van Lars komt langs om de tent te installeren, alles wordt aangekleed en mooie hoekjes gemaakt en we lijken ineens wel een boerderij uit Landleven. Zo'n boerderij met binnenhuis architectuur en van alles het mooiste van het mooiste ..... 


 Veel van de spullen die voor de aankleding worden gebruikt blijk ik zelf ook te hebben. Haha alleen zijn het bij mij gewoon gebruiksvoorwerpen. Die achterin de container liggen. Geen huis decoratie. Zoals manden met oogst, olielampen, oude houten zeven en kisten en veel meer van die dingen.


Ik zie ineens, door de ogen van de mevrouw die de decoratie deed, hoe mooi die spullen kunnen zijn. En hoe mooi sommige hoekjes zijn. De meiden kozen dit hoekje hieronder, gewoon een rijtje met tomatenplanten in potten, als achtergrond voor foto's.


En inderdaad, het is mooi. 


Ook de koffiemelkflesjes doen het goed.


Nou, dat was dan alvast een kleine preview. De rest komt later. We zijn vandaag de hele dag bezig geweest, en allemaal bekaf. Allemaal vroeg naar bed want morgen weer vroeg op!


Kijk, nog één hoekje, het zijn gewoon onze eigen oude spullen, maar dan net even anders neergezet. 
 0 reacties: