Een prijs!

on donderdag 30 november 2023

 En vandaag ziet alles er dan ineens weer heel anders uit. Het is in één klap winter geworden!


We moesten alles snel snel bij elkaar zoeken, Mutsen, handschoenen, sjaals. Alles lag nog in de 'woldoos' op zolder. Maar zonder al die warme lappen kon je vanochtend hier écht niet naar achteren lopen. Je handen, neus en oren vroren er zowat af! En die mooie gele blaadjes zullen nu ook wel snel aan hun laatste reis beginnen. De reis naar de grond!


En ik was zelf óók op reis. Niet zo ver weg hoor, dit keer. Alleen maar naar Zwolle. Naar het Provinciehuis. Dat is een groot gebouw waar vele Overijsselse provinciale bedrijven in zitten. En waar het bestuur van de provincie vergadert. Dat soort dingen.

En wat ik daar deed? Er was vandaag het 'Congres Natuurlijk'. Allerlei workshops kon je volgen. Je kon je opgeven voor speeddates over groene projecten, kennismaken met andere groepjes die met groen bezig zijn, er waren excursies, en allerlei leuke 'groene' activiteiten.


Ik kwam zowaar bekenden tegen! Haha als je een tijdje druk maakt om méér groen in de wereld, dan heb je ook zomaar een groen netwerk aan nieuwe bekenden! 


En niet alleen hoor en leer je héél veel op zo'n congres .... 
maar ook ....... 


 ..... bleek het dat mensen ons óók kennen! Prachtlint Staphorst is opgemerkt door de Provincie Overijssel, en ze waarderen wat wij doen! 


Want, superleuk, we kregen vanmiddag tijdens het congres de Overijsselse Vrijwilligersprijs uitgereikt!


Echt fijn en een mooie morele ondersteuning. Dankjewel provincie! 


Enne ....  nu hopen we natuurlijk ook dat er ook nog wat fondsen onze kant op gaan rollen. Want ook die zijn hard nodig! Je hebt altijd kosten, ook gezien alle plannen die nog in het verschiet liggen!😉 0 reacties: