Maatjes.

on donderdag 22 februari 2018
Bezoek uit Bussum! Altijd leuk!!

Het was Nicolette, samen met haar zus. Nicolette heeft mij enorm geholpen in de eerste Moeskers Moestuin, destijds in Bussum. Wat hebben we daar hard gewerkt maar ook vreselijk veel lol gehad.

Nu zijn we beiden verhuisd, en dan moet je je best doen om elkaar een paar keer per jaar te zien. Nou ja, het is gelukkig maar een uur rijden. Iets meer dan een uur.

En nu heb ik hier gelukkig óók een maatje gevonden, die mij helpt met de meest zware klussen. Zoals nu met die bergen verzetten. En dat is Mirjam. Met z´n tweeën hebben we vandaag zeker weer een halve berg verplaatst.

Het is ook veel leuker. Als je in je eentje een spagaat maakt in een half verrotte berg drab, dan baal je daarvan. Met z´n tweeën is dat ineens iets om hard om te lachen!

Maar nee, geen foto van  😃


De dag was erg vol, maar haast geen plaatjes. Dat graven is toch steeds hetzelfde. Misschien vind je het leuk om eens de statistieken van het blog te zien? Die bekijk ik ´s avonds.

Vandaag was het een grillig verloop. Maar ook weer herkenbaar. Tijdens ontbijt, koffie en lunch schieten de statistieken omhoog. Tussendoor is het rustig. En ´s avonds is de grootste piek.

Wat ik ook altijd leuk vind is als mensen oude blogs lezen. Of herlezen. Die ga ik dan soms zelf ook weer lezen. Dan kom je dingen tegen die je allang weer vergeten was.

Zoals deze ..... Pluk de dag.

Dat was twee jaar geleden. Ach ja ... die buideltasjes. Nou ik parkeer hem in de rechterkolom voor ´t geval je het ook wil lezen. 😊2 reacties:

Moestuin hippie zei

Hoi Clarien,

Ik zag dat er een waarschuwing voor spam bovenaan je site staat, lijkt me heel vervelend voor je blog. Kan je deze personen niet blokkeren?

Groetjes Jacqueline

Clarien Cornelisse zei

Jacqueline het is helaas elke keer iemand anders. Maar gelukkig komt het nog niet zo vaak voor.