Inhaalslag.

on vrijdag 28 juli 2023






Andere dingen hadden de afgelopen weken even voorrang, en als je dan thuiskomt dan vliegen de klussen je om de oren. Alles roept om voorrang en wil metéén aandacht! Haha 't zijn nét kinderen!


Maar goed, ik ben dus deze dagen bezig aan een flinke inhaalslag. Onkruid wieden, oogsten, oogsten verwerken, de laatste ronde zaaien, omheiningen repareren, projecten afmaken. Kippenpoep ruimen. Die maffe kippen lopen nu de hele dag buiten maar toch slagen ze erin om in die paar uur dat ze hier 's nachts binnen zitten op de stok, die hele hoek vol te poepen. 







Gelukkig zijn er deze week géén vergaderingen van Prachtlint. Dat is weer vanaf volgende week gepland. Maar er is wel veel mail. 


Ook berichten van een aantal van jullie. Ik beantwoord ze even hier. Dank voor de lieve berichtjes! Echt heel fijn om ze te lezen tussen de bedrijven door, en gisteren en vandaag.  Voor degenen die naar mijn moeder vroegen, ze krijgt gelukkig goede zorg, en we hopen uiteraard dat haar gezondheid weer wat stabieler wordt. 


Geduld hebben dus.







 

En hoe alles zich ook went of keert ... het is toch altijd weer een feest om buiten bezig te zijn met plant en dier. 🌻🌻🌻

0 reacties: