Paul en z'n vriendinnen.

on woensdag 19 april 2023




Jaja ... Paul heeft vriendinnen. Vier stuks maar liefst! Maar geen nood, ik weet ervan hoor. En kan er prima mee leven. Eerst was het vooral Noortje waar hij erg dol op was ... maar nu zijn ze alle vier favoriet. Elek ochtend als hij tijd heeft gaat hij even bij ze zitten. 


Geiten kroelen.


Ook heeft hij een hele stellage gemaakt voor z'n vriendinnen. Met houtblokken en planken. Nu hebben de dames wat leuks te doen. Klimmen. Echt, het is zo aandoenlijk. En Brit staat dan wat jaloersig toe te kijken. Maar die krijgt dan daarna weer alle aandacht.






Voor Paul een mooie onderbreking van zijn werk, wat zich toch meest achter de laptop of in vergaderruimtes afspeelt.


Maar .... dat geldt óók voor mij tegenwoordig! Echt waar! Door Prachtlint zit ik nu heel vaak in overleg, of ben bij bijeenkomsten. Zoals afgelopen maandag, een bijeenkomst over de nieuwe 'Omgevingswet'. Héél boeiend, en wat ook leuk was, was dat er een superlekker biologisch buffet bij was!


Veel geleerd .... en ook héérlijk gegeten!





 

Op de tuin ben ik de maisbergjes aan het maken. En aan het zaaien. 


Wacht, kijk maar even mee. Maar ik moet eerlijk zeggen het is nogal een gehaast filmpje. Ik wilde jullie in drie minuten alles laten zien. Wat natuurlijk niet lukte. Maar toch krijg je even een beeld. Volgende keer doen we het rustiger!






Dag hoor. Tot gauw!

0 reacties: