Geen wifi.

on donderdag 8 april 2021 
 

Nee dus. Even geen wifi. 😖 Geen idee voor hoelang want onze provider doet daat wazig over. Tssss


Ik stuur af en toe wel wat plaatjes via mijn mobiel en verder .... hopelijk tot snel!🙂🖐🖐


3 reacties:

Lies zei

Dat maakt het iets moeilijker, Clarien.
Je 'vloertje' rond je serre wordt een kunstwerkje!
Lie(f)s.

Willem zei

Wat ben ik dan een ouderwetse bal. Mijn laptop zit nog altijd aan een draadje en de wifi-functie staat permanent uit. Dat komt ook omdat dochterlief problemen heeft met wifi en aanverwante zaken. Ze is elektrogevoelig; een aandoening die volgens de wetenschap, met name natuurkundigen vinden dat, niet bestaat.
Ikzelf kan me er ook geen voorstelling bij maken, maar zij heeft er duidelijk wel last van en dat is wat telt voor me.
Gelukkig zit ik niet aan mijn mobieltje vast en kan er ook weinig meer mee dan bellen. Whatsp zit er ook op, omdat al mijn broers en zussen en het overgrote deel van de verdere familie dat gebruiken om mee te communiceren. Maar voor mezelf is het vooral een draagbare telefooncel. Ik hoef niet altijd en overal bereikbaar te zijn en het boeit me echt niet dat ik bovenin Groningen kan zien wat mijn zonnepanelen op dat moment aan opbrengst genereren. Kortom, voor mij wordt het nut van het mobieltje zwaar overschat. Maar iedereen die er gelukkig mee is moet dat vooral blijven doen, zolang ze het gebruik ervan maar niet dwingend opleggen aan andersdenkenden.
En even voor diegene die nu denken; hij wil alles bij het oude laten'. Al vanaf begin jaren '90 had ik een 'autotelefoon' en ervoor eventjes een mobilofoon en daarvoor lange tijd een pieper. De mobiele telefoon heb ik pas op een zeer laag pitje gezet toen ik in 2009 met pensioen ging.

Clarien zei

Mooi pleidooi hoor Willem😊 Fijn dat je op dat gebied onafhankelijk bent😊

Zelf merk ik pas hoeveel ik met www doe (zelfs een klinkerstraat leggen want oh hoe moet zo'n hoek...) als ik het even niet heb.

Maar even geen media en blogs is ook wel es zo rustig😄