Oktober.

on donderdag 1 oktober 2015


De lucht is knisperig ... oktober fris. De maand van de schitterende kleuren staat voor de deur! De maand van langzaamaan de tuin afbouwen, van het thuis weer gezellig maken, pompoentaarten en appeltaarten bakken, schemerlampjes en warme sokken ....

.... en oja, en van het Grote Shoppen natuurlijk! Maar dan bedoel ik geen kleding. Nic en ik gingen vandaag shoppen op de grote stille heide ...Want kijk ..... heel wat zakken konden we vullen, met prima kwaliteit rundermest! Dat was daar keurig voor ons neergelegd door de Dames Rund, afgelopen zomer. Prachtige voeding voor Moeskers Moestuin.

Bedankt hoor dames!! Tot in het voorjaar dan maar weer!

En nu .... snel verder met die tasjes. Ik ben er nog helemaal niks mee opgeschoten deze week. Vandaag en morgen moet het nog even allemaal even gebeuren. Zo'n twintig tasjes kunnen we nog wel gebruiken, voor de kraam aanstaande zaterdag.


Hier zijn er alvast weer twee .... en gelukkig komt er morgen een hulpploegje!!

En wat de herfst betreft .... mocht je daar niet zo van houden ... en een beetje triest worden van vallende blaadjes en donkere avonden ... is dit een héél goed moment om jezelf een beetje te verwennen!

Ah joh ... t is zó weer voorjaar! :D

0 reacties:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...