Schortenproject afgerond! Bedankt allemaal!!

on donderdag 16 juli 2015






Dankzij heel veel bloglezers .... is er in een maandje tijd genoeg geld verzameld .... om een onbekende man in Roemenië zomaar te kunnen helpen aan een oogoperatie.

Even een kleine terugblik. Henriette deed op haar blog een tijd geleden een oproep, om geld te doneren voor de oogoperatie van Ionut uit Roemenië. Hij heeft die operatie nodig anders wordt hij op termijn blind. Maar daar is geen geld voor. Ik wilde haar graag helpen en heb toen hier een oproep geplaatst, om een schortje bij mij te bestellen, en het geld te storten op de stichting van Henriette.



                                 

                       



Dat dit nu gelukt is betekent ........... dat je via internet fantastische dingen kunt doen!!

Henriette woont inmiddels in Roemenië, kent daar mensen en bezoekt weeshuizen, en ziet waar er geld nodig is. Doordat zij daarover blogt, en anderen dat overnemen en acties verzinnen, kan je dus zomaar dingen voor elkaar krijgen!

Zoals ik al eerder zei, er zijn vele vele Ionuts, en vele noden op de wereld. Soms wordt je wel es gek van al die goeie doelen, de zoveelste die aan je deur een abonnement komt verkopen .....

Maar dit is een andere manier! Heel direct, heel effectief. En nog leuk ook.










Misschien heb je ook een blog en heb je zoiets wel es overwogen? Om dingen te maken of diensten aan te bieden voor een of ander goed doel? Nou, misschien is deze actie dan iets om je over de drempel te helpen, want het werkt dus echt!

Voor mij is het aanleiding om een aantal dingen op een rijtje te zetten. Voor wat ik de komende jaren wil gaan doen. Met Paul natuurlijk! :D:D

Een biologische groentetuin maakt daar zeker deel van uit, maar ook goeie doelen, en kennis overdragen, en dingen aan elkaar verbinden. 







Voor nu ... allemaal enorm bedankt voor jullie bijdragen! Of .... om even een stukje uit Henriette's blog te kopiëren ... over Ionut en zijn gezin ....

ze beginnen weer vertrouwen te krijgen in de toekomst. En zeggen steeds wil je de lieve mensen in Nederland die ons helemaal niet kennen bedanken dat ze dit voor ons willen doen. Ze gaan met de artsen overleggen en kijken hoe nu de stand van zaken is met de ogen en blijven maar zeggen , onze gebeden worden verhoord.

Geweldig toch?



ps. ik ben een aantal van jullie opgestuurde fotootjes kwijtgeraakt helaas ... mocht je wel een foto van jouzelf in het schort op mijn blog willen stuur die svp met WeTransfer naar mijn email! Zo leuk die foto's!




2 reacties:

Ons gezin en de Stichting zei

Mede dankzij jouw hulp en de aandacht die je op je blog eraan besteedde is het zo'n succes geworden . En inderdaad er is zoveel nood wereld wijd .

Harold zei

Bedankt voor je mooie initiatief en de leuke schorten. Ook moeders en zus zijn er blij mee. Groeten.
Harold

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...