Adressen graag.

on dinsdag 9 juni 2015Even een vraagje .... aan diegene die een schort besteld hebben .... een aantal van jullie heeft nog géén adres doorgegeven ... en dat is heel lastig opsturen!! :D

Dus zou je dat alsnog willen doen?


Ik ben me een partij aan het goochelen ... met al die lappen en met proberen om leuke combinaties maken van die ... nou ja, zeg maar ... niet AL te sexy kringloopstofjes ..... maar het lukt wel hoor!Binnenkort komt er een uitgebreide schorten-update, maar er zijn ook nog een paar andere 'mapjes' die wat aandacht moeten hebben. Zo handig ... die mapjes in je hoofd, openen of sluiten, ik zie ze voor me.

'Mind-mapping' noemde Marie het.

Tot morgen! :D


5 reacties:

Crafts 'n' Skills zei

Wat geef je hier een leuk voorbeeld! Past prima bij elkaar. Sexy lapje of niet! ;o)

Ellen zei

Hoi Clarien,

Ik heb mijn schorten ontvangen (die twee bij elkaar passende op de een na laatste foto) en ik vind ze super leuk, dank je wel! Ik heb de gebloemde aan mijn schoondochter gegeven en de andere aan mijn eigen verzameling toegevoegd. :)
Ik zal binnenkort een foto sturen.

Groetjes, Ellen

Rosalie Zonneveld zei

Hoi Clarien, ik vind het een prachtig idee, die schorten. Ik heb alleen een probleempje, ik heb een hekel aan geel :p. Zou ik misschien een blauwige zoals die op de ena laatste foto kunnen krijgen? Zo niet, dan doneer ik gewoon los wat :).
Groetjes, Rosalie.

Rosalie Zonneveld zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Clarien Cornelisse zei

Ja hoor Rosalie als je een voorkeur aangeeft probeer ik daar wel rekening mee te houden. Maar wel graag bestellen via de mail anders haal ik de boel door elkaar! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...