tag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post5412647728572443236..comments2023-11-05T11:14:46.513+01:00Comments on Moesker's Moestuin: Aardbeienbrood of aardbeientaart.Clarienhttp://www.blogger.com/profile/09571860406062510595noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post-65941044696536925902020-01-12T20:00:16.974+01:002020-01-12T20:00:16.974+01:00Crumble is heerlijk en kun je ook prima maken met ...Crumble is heerlijk en kun je ook prima maken met bevroren aardbeien. Ik maak het vaak en geef het ook aan gasten met wat slagroom erbij. Alleen maak ik het in een ovenschaal met het fruit onderin en kruimels deeg erop. Vaak deeg van havermout met amandelmeel en volkorenmeel + boter. Als je suiker bij de aardbeien doet en een lepel custard wordt het bijna taart! Maar helemaal zelfvoorzienend is het dan niet zoals jij het zou willen.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post-51490079600344677782020-01-12T09:02:59.035+01:002020-01-12T09:02:59.035+01:00Er meteen het idee dat het ook héél gezond is, en...Er meteen het idee dat het ook héél gezond is, en brood!!<br />Taart slaan mensen vaak af, maar een stukje brood wil iedereen wel. Daphnehttps://www.blogger.com/profile/14631878262067436219noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post-50433475867984746482020-01-12T08:55:15.488+01:002020-01-12T08:55:15.488+01:00Ik vind je benadering perfect!!!!Ik vind je benadering perfect!!!!Wendyhttps://www.blogger.com/profile/03893861460022068471noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post-86855645257765123512020-01-12T08:48:21.830+01:002020-01-12T08:48:21.830+01:00Een andere kijk op taart, maar misschien wel lekke...Een andere kijk op taart, maar misschien wel lekkerderrr…, Clarien !<br />Lie(f)s.Lieshttp://liesonderweg.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post-5188211575693598362020-01-11T23:02:49.098+01:002020-01-11T23:02:49.098+01:00Nou, hij ziet er heerlijk uit. 🙂
Om de aardbeienj...Nou, hij ziet er heerlijk uit. 🙂<br />Om de aardbeienjam of moes had je beter wat maïzena kunnen gebruiken. En als je deeg te kruimelig is, dan is fiberhusk of vlozaad een goede oplossing daarvoor. Heb je gelijk ook extra vezels. Anonymousnoreply@blogger.com