tag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post5193489392361022550..comments2023-11-05T11:14:46.513+01:00Comments on Moesker's Moestuin: Muis en Mayonaise.Clarienhttp://www.blogger.com/profile/09571860406062510595noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post-5506519288183589112016-08-07T12:54:19.625+02:002016-08-07T12:54:19.625+02:00De mayonaise wordt juist dikker als je er meer bij...De mayonaise wordt juist dikker als je er meer bij doet. Volgende keer gewoon doorschenken dus!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06519904856203144354noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post-76587889606163867662016-08-07T12:54:11.360+02:002016-08-07T12:54:11.360+02:00De mayonaise wordt juist dikker als je er meer bij...De mayonaise wordt juist dikker als je er meer bij doet. Volgende keer gewoon doorschenken dus!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06519904856203144354noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post-72031579374767380932016-06-13T08:59:09.723+02:002016-06-13T08:59:09.723+02:00En als je veganaise wil maken:
INGREDIËNTEN
120 mi...En als je veganaise wil maken:<br />INGREDIËNTEN<br />120 milliliter ongezoete sojamelk<br />1 eetlepel agavesiroop deed ½ lepel!! kan ook zonder<br />1 eetlepel (appelcider)azijn<br />1 theelepel mosterd<br />1 theelepel zout<br />250 milliliter zonnebloemolie ( Doe alles ineens samen)<br />plus kervel of peterselie of bieslook<br />plus 2 soeplepels water nadien bij te doen om vloeiender te makenVéroniquehttps://www.blogger.com/profile/04425094180777118960noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post-35004935115962454192016-06-09T21:13:09.284+02:002016-06-09T21:13:09.284+02:00nou, weer veel geleerd!! Thanks!!nou, weer veel geleerd!! Thanks!!Clarienhttps://www.blogger.com/profile/09571860406062510595noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post-29368153404712159272016-06-09T08:33:52.905+02:002016-06-09T08:33:52.905+02:00Dag Clarien,
de truc zit 'm erin dat je het ei...Dag Clarien,<br />de truc zit 'm erin dat je het ei op kamertemperatuur hebt en de olie goed koud.<br />De staafmixer eerst een seconde of 5 op de bodem houden en dan pas langzaam omhoog trekken. Daarna pas naar boven en beneden gaan met de mixer. Hmmm, leven zonder mayo zou moeilijk zijn... Groetjes, JenniferAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post-1248166788429909392016-06-08T21:27:43.360+02:002016-06-08T21:27:43.360+02:00Zo kun je ook heel makkelijk Hollandaise saus make...Zo kun je ook heel makkelijk Hollandaise saus maken. <br />100 gram gesmolten boter (niet bruin)<br />In de blender een grote eidooier, snufje zout en een scheutje citroensap of azijn.<br />Staafmixer aan en warme boter in dun straaltje toevoegen.<br />Beetje bieslook er nog bij> heerlijk<br /><br />Beetje vreemd nu he met al die tuinen en het komende afscheid. Dat gaat een mens niet in de koude kleren zitten.<br /><br />Groetjes,<br />WendyWendyhttps://www.blogger.com/profile/03893861460022068471noreply@blogger.com