tag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post702656162424689524..comments2023-11-05T11:14:46.513+01:00Comments on Moesker's Moestuin: Maandag maaltje (4 - slot) (en toverfee).Clarienhttp://www.blogger.com/profile/09571860406062510595noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post-65097273348536626152016-04-26T17:43:01.918+02:002016-04-26T17:43:01.918+02:00Jan ik deed het op 200 graden zo´n half uurtje. Wa...Jan ik deed het op 200 graden zo´n half uurtje. Want zolang moest de patat en de vis was toen ook goed gaar.<br />Anoniem, helemaal gelijk, rabarberblad moet je niet eten. Dat blad op mijn bord is trouwens sla. :DClarienhttps://www.blogger.com/profile/09571860406062510595noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post-16616089744320381982016-04-26T16:54:30.079+02:002016-04-26T16:54:30.079+02:00Leuk zalm in rabarberblad, hoelang moet het in de ...Leuk zalm in rabarberblad, hoelang moet het in de oven en op hoeveel graden ?<br />Gr Jan Wilde een Tuin.Jan Wilde een Tuinhttps://www.blogger.com/profile/05314706561081669619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post-21828403106521175472016-04-26T15:09:19.296+02:002016-04-26T15:09:19.296+02:00Ik heb gehoord dat rabarberblad giftig is..
Ik zi...Ik heb gehoord dat rabarberblad giftig is.. <br />Ik zie het u zo eten.<br />Klopt dat?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post-15168541742418231622016-04-25T21:38:14.741+02:002016-04-25T21:38:14.741+02:00Altijd goed om hier te komen lezen. Morgen moet de...Altijd goed om hier te komen lezen. Morgen moet de waterkefir geoogst en ik heb geen citroenen meer... maar wel veel rabarber ;-)Anonymousnoreply@blogger.com