tag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post5587591434427477771..comments2023-11-05T11:14:46.513+01:00Comments on Moesker's Moestuin: Zeep zieden (slot)Clarienhttp://www.blogger.com/profile/09571860406062510595noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post-35536894264485692172019-12-23T09:04:53.156+01:002019-12-23T09:04:53.156+01:00Is je zeep uiteindelijk goed uitgehard? En maak je...Is je zeep uiteindelijk goed uitgehard? En maak je het nog steeds zelf?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10156445129266408290noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post-56824900538512096372015-02-22T11:29:20.631+01:002015-02-22T11:29:20.631+01:00 eigen olijfzeep maken, leuk idee :) eigen olijfzeep maken, leuk idee :)grandmahttps://www.blogger.com/profile/03401920062711937657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post-65377062143369124502015-02-22T08:49:27.785+01:002015-02-22T08:49:27.785+01:00Haha leuke kaantjes recepten. Nou volgende keer da...Haha leuke kaantjes recepten. Nou volgende keer dan maar bewaren die kaantjes. En wat citroenpitten betreft Liz, heb ikzelf nog niet gedaan maar ze komen binnen goed op denk ik. En als het warm is kan het plantje wel naar buiten. Er zijn trouwens ook citroenbomen die vorstbestendig zijn, daar ga ik ook nog een keer naar op zoek.<br /><br />Grandma het kan ook met olie, dan blijft het ook zacht net als met vet. Tenzij je méér loog gebruikt en minder water dan kan je er harde zeep van makenClarienhttps://www.blogger.com/profile/09571860406062510595noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post-57195535124039165062015-02-21T17:32:31.829+01:002015-02-21T17:32:31.829+01:00Mijn vader bakte kaantjes uit en deed het vervolge...Mijn vader bakte kaantjes uit en deed het vervolgens op een roggebroodje :-)<br /><br />Zou je ook olijfolie kunnen gebruiken ipv varkensvet? Of blijft het dan te zacht, vroeg ik me even af grandmahttps://www.blogger.com/profile/03401920062711937657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post-87479259094734783652015-02-21T14:28:02.126+01:002015-02-21T14:28:02.126+01:00ik bewaar ook altijd zaadjes van alles wat ik gege...ik bewaar ook altijd zaadjes van alles wat ik gegeten heb. Nu heb ik dan weer citroenpitten, misschien moet ik die ook maar eens uitproberen alvast achter glas. Heb je daar toevallig ervaring mee? grtj lizlizhttp://www.lizdoggieliz.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post-39768878914624737972015-02-21T08:21:28.632+01:002015-02-21T08:21:28.632+01:00Die kaantjes zijn zo al heerlijk met een beetje zo...Die kaantjes zijn zo al heerlijk met een beetje zout, maar je kan ze ook door de stamppot andijvie doen. Ma Ingalls deed ze door het maisbrood :). Ellenhttps://www.blogger.com/profile/07769553156268529024noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post-55569131803271399172015-02-20T08:27:14.980+01:002015-02-20T08:27:14.980+01:00Ik hoor mijn grootouders nog vertellen over kaantj...Ik hoor mijn grootouders nog vertellen over kaantjesaus die met aardappelen werd gegeten. Een arme mensen delicatesse blijkbaar. Nu vind je alleen nog recepten waarin de kaantjes vervangen worden door spekjes, niet helemaal hetzelfde dunkt me.cinhttps://www.blogger.com/profile/17432955898353798634noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post-77559792027470291902015-02-19T22:42:43.815+01:002015-02-19T22:42:43.815+01:00Wat een werk was dat zeep maken. Maar met resultaa...Wat een werk was dat zeep maken. Maar met resultaat, leuk!<br />Kaantjes at mijn vader vroeger bij de lunch op zaterdag. Dan begon voor hem<br />het weekend. Volgens mij at je ze met stroop. Ik vond het niet lekker, hij smulde ervan.Anonymousnoreply@blogger.com