tag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post1740102647636189745..comments2023-11-05T11:14:46.513+01:00Comments on Moesker's Moestuin: RestjesClarienhttp://www.blogger.com/profile/09571860406062510595noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post-52960079845329093672014-08-05T22:31:46.569+02:002014-08-05T22:31:46.569+02:00Ja als ze oranje-rood zijn. Hangt ook een beetje v...Ja als ze oranje-rood zijn. Hangt ook een beetje van de grootte af. Hele grote tomaten pluk ik al in een eerder stadium dan kleintjes, die laat ik meestal wel rood worden. Je moet ze ook weer niet onrijp eten, want dan bevat tomaat weer meer gifstoffen. Probeer gewoon uit in welk stadium ze het lekkerst zijn, is per soort verschillend. Leuk die wormenbak!Clarienhttps://www.blogger.com/profile/09571860406062510595noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8054498344384283570.post-55365186023513889852014-08-05T22:13:30.035+02:002014-08-05T22:13:30.035+02:00Buitentomaten vroeg plukken? Dank voor de tip, ga ...Buitentomaten vroeg plukken? Dank voor de tip, ga ik ook proberen, was al ietwat teleurgesteld over de smaak van onze cherry tomaatjes. Wanneer pluk jij ze? Als ze oranje zijn? Of al daarvoor? <br />En restjes die gaan bij ons (helaas) gewoon in de kliko, in onze stadstuin geen ruimte voor een composthoop. Maar er staat een wormenbak op mijn verlanglijstje! En ik ga nu ook lezen over die Bokashi-emmer van je, had er nog nooit van gehoord. Annettenoreply@blogger.com