Opslag.

on vrijdag 7 juli 2017

De stucadoor kwam vandaag even langs. Om te zeggen dat hij ook komt, morgen. Geen idee hoeveel mensen er uiteindelijk komen dus ik bak maar een eind weg. Kan altijd in de vriezer.

Die vriezer ... dat is ook zoiets. Die wordt straks veel te klein, met zo´n joekel van een tuin. En waar en hoe gaan we de bieten inkuilen, en de winterwortels, en de patatten? We hebben geen kelder.Maar goed. Allemaal dingen om volgende week over na te denken. Over ... de opslag.

Nu nog even freubelen. Benieuwd wat dit nou weer moet worden?Haha ik ook.

En Bekje mocht vandaag voor het eerst een poosje naar buiten. Hadden we besloten, Brit en ik. Aandoenlijk hoe ze op de voet gevolgd wordt.
Nu nog 1 nachtje slapen en dan hebben we feest. 😊


7 reacties:

Mariëtte zei

Wiinterwortels en bieten doen wij in een bak / groentekrat met zand. Die bewaren we in een schuurtje, als het heel hard gaat vriezen hebben we nog een oude vrieskist staan, die niet meer wordt gebruikt en daar zetten we dan de wortels, bieten en krat met kool in. Gaat heel goed. De bieten blijven het langste goed, die eten we tot we weer nieuwe hebben, dus die blijven in het zand een jaar goed.
Veel plezier met de farm warming!

Clarien Cornelisse zei

Dankjewel Mariette. En gaan de bieten en wortels dan niet uitlopen? Dat deden ze bij mij vorig jaar ..

Mariëtte zei

Nee de bieten zeker niet. de wortels ook niet, maat dat komt misschien omdat we voordat ze kunnen uitlopen de wortels op hebben.
Ook aardappels hebben we niet voor het hele jaar, geldt ook voor uien. Als die op zijn kopen we bij een bd akkerbouwbedrijf wortels, aardappels en uien en die gaan dan ook weer in onze alternatieve kelder.

Anoniem zei

Volgens mij worden Brit en Bekje plat geknuffeld, enig die twee bij elkaar. Veel plezier vandaag!

M.A.C. zei

Wat wordt Brit al weer groot,vooral als Bekje er bij staat kun je dat goed zien een verschrikkelijk leuk stel zo samen,wens je een gezellig weekend,met net zulk prachtig weer als hier.

Wonen en leven in Roemenie zei

Schitterend hoe Brit, Bekje overal volgt . Hier deed Ulica steeds het zelfde toen de katten klein waren ze zorgde ervoor of het haar kinderen waren . En dan nog zeggen mensen hond en kat gaan niet samen :)

Gr en fijne dag Henriette
www.onsleveninroemenie.blogspot.ro

Anoniem zei

Zijn Bekje en Brit ook gechipt? Wij hebben een huiskat en die heb ik ook laten chippen. Zou ze op een of andere manier eens vermist worden, dan hoeft de chip maar even uit gelezen te worden en weet men waar het diertje thuishoort.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...