De Farm is Warm!

on maandag 10 juli 2017Onze Farm Warming .. afgelopen zaterdag, wat was het ge-wel-dig en fantastisch, om alle familie en alle vrienden uit heden en verleden samen te hebben bij ons op de boerderij. 

Zoals je wel kan begrijpen heb ik zelf geen een foto gemaakt. Raar eigenlijk, van alle daagse dingetjes maak je foto's, en van zo'n hoogtij dag .... niks nada. Er waren wel 120 mensen, verspreid over de middag, en dan heb je daar gewoon geen tijd voor. 

Voorbereiden. Hoe versier je zo'n groot erf? Hoe maak je het kleurig? Nou met een paar stroken crepe papier kom je een eind. Vlaggetjes, linten en bloemen. Simpel maar het is meteen feest. 

Gelukkig kreeg ik wat foto's toegestuurd dus hier een kleine impressie ....


.... aan de soep. Buurvrouw Hillie vroeg van de week, zal ik 20 liter soep maken voor jullie Farm Warming?

Nou heel graag!

En daar kwam de soep, Hillie diende hem op, had kommen en lepels en de hele mikmak bij zich. Waar vind je nou zo'n buurvrouw?

Paul houdt een praatje ....


                  

..... en ik mag hem aanvullen. Ik kan alleen maar bedenken te zeggen ... dat vanaf nu onze plek voor iedereen open staat. De deur staat wijd open!!

Ik hoop echt dat iedereen na deze dag snel weer langs komt. Want de meeste mensen heb ik dus niet gesproken, of maar heel even.

Oja we krijgen ook nog een varken. Een wees varken. Van de fietsvrienden van Paul. Hij heet Spekkie en zit in een asiel. Nee ze hadden Spekkie nog maar niet meteen meegenomen .... we krijgen wat bedenktijd. Haha ik wil hem wel hebben hoor, Spekkie, Bekkie, Brit, Tom, Jerry, gezellig!

Maar daar moet je goed over nadenken natuurlijk! Nou je hoort het wel.
 
Pas als iedereen weg is kun je es goed de kado's bekijken. Wat ontzettend lief om te zien hoe iedereen iets bedacht heeft wat echt bij ons past.

Vele schitterende kleurige boeketten, en vaste planten en bloemstukken, het hele terrein fleurt in één keer op. En die verrassingsmanden, die zijn zo leuk. Thee en chocola en wijn en boeken en kaarsen en mokjes en héél veel wijn en cadeaubonnen en zelfgemaakte likeur en gelei en andere dingen voor een zelfvoorzienend leven.

Onze provisiekast zit stampvol.Klompen, nog meer planten, spullen voor hond, kat, konijnen en vogels, een emmer met lange steel om water uit de Beentjesgraven te scheppen. Scheelt mij mooi natte voeten. Sportdingetjes voor Paul, een groot schoolbord met het logo van Moeskers Moestuin voor mij, een grote vuurschaal, een echte zuurkoolpot ....

... vele vele flessen heerlijke wijn. Ja jullie kennen ons goed! 😊

Het ging maar door. We werden er echt verlegen van!
In een van de manden zat een reus van een knoflookbol. Als tuinder ga je die natuurlijk niet opeten. Die gaat in oktober de grond in!

We kregen nog meer groenteplanten. Ook een aubergine en een paprika plant, en laat ik die beide nou nog niet hebben! En nog veel meer, lang niet alles opgenoemd, maar je ziet het wel voorbij komen de komende dagen.

Heel lief allemaal, ontzettend bedankt!!!!Oja. En dat kereltje van gisteren, op de oprit.

Dat was ook een van de kado's .... van mijn jaarclub. Samen met die zuurkoolpot. Erg bedankt meiden! Ook jullie in de States!! Enne als jullie nog een leuke naam weten?.


Wat een dag was dat.

Broer Mark fietste 's avonds weer naar zijn huis in Zwolle, en stuurde mij dit kiekje van de zon die hij zag ondergaan.

Dat vond ik wel een goeie afsluiting voor die prachtige Farm Warming.

💚💛💜
7 reacties:

Es zei

Wat een welkom, wat een inwijding wat een rijkdom....Heel veel na-geniet-plezier met een lekker wijntje. Gegund en van harte verdiend
X Es

Ellen zei

Het plezier straalt van de foto's af, wat een heerlijke farm warming! Dat jullie maar vele, vele jaren mogen genieten.

Anoniem zei

Wat fijn dat er toch nog zoveel foto,s zijn genomen, mooie herinnering voor later. Het lijkt mij een dag met een gouden randje, om nog lang van na te genieten. Jullie hebben op materieel gebied veel gekregen maar volgens mij is jullie grootste rijkdom je familie, vrienden, buren en de viervoetertjes.

Clarien Cornelisse zei

Helemaal de spijker op zijn kop!!

Wonen en leven in Roemenie zei

Wat een leuke en gezellige foto's een dag waar jullie met plezier op terug kunnen kijken en alles zal vast een plekje vinden .Lief dat er ook aan de dieren is gedacht.

Henriette

Hermanna Collenius zei

Leuke naam voor het kereltje? Ik zou'm geloof ik Kareltje dopen...

Roelof en Janneke zei

Wij hebben het ook super gevonden, prachtige Moeskers plek, leuk gezien te hebben waar jullie terecht gekomen zijn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...