Verjaardag.

on woensdag 10 mei 2017

Vanochtend hebben Miriam en ik nog een paar uur flink gerausd op de tuin. Alle bessenplanten en alle muntstekken uit Bussum hebben een plek gekregen. En de aardbeibedden zijn schoongemaakt.

En toen was het mooi geweest. Even geen tuin vanmiddag. Tijd voor andere dingen!


Vanaf volgende week wil ik beginnen met het inrichten van de paardenstal. Daar krijgen wij het weekend van 19 en 20 mei een groep gasten te logeren ... en het voelt net als bij ´Ik vertrek´ als ze ergens in het buitenland een B&B openen, en de gasten al bijna komen en er nog niks voor elkaar is.

Er is in de paardenstal nog geen licht in de badkamer, er is nog geen warm water, en, ook niet onbelangrijk, er zijn nog geen bedden en nog haast geen meubels. Nou ja alleen in Paul´s kantoor. Daar staat al wel wat.

Ik ging vandaag eens kijken voor bedden.Mooi hoor, vooral die antieke onderbroek was erg mooi.

Maar wat wij zoeken zijn gewone simpele gastenbedden, liefst met van die onderschuifbedden. Dus, nog maar even verder kijken. Voor houten stoelen en kastjes enzo ga ik naar de Kringloper. Maar dat zie je allemaal volgend week wel.

En we hadden wat te vieren. Paul was jarig.

Familie, soep, desembrood, lekkere belegjes, wijn, taart, en voor Brit een hap uit de 35% korting bak. Iedereen blij!
Ja en ik had een kado voor Paul ... maar het was wel spannend. Ik had een antieke klok overgenomen van iemand. Iets ouds, als contrast met al dat moderne in ons huis. Maar eerlijk gezegd, geen idéé of Paul hem wel mooi zou vinden.

Het is zo'n voorwerp, waar je pas na een tijdje van gaat houden. Denk ik.Of is hij nou gewoon kitsch?


11 reacties:

Anoniem zei

Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je man.

arcobaleno zei

Van harte gefeliciteerd.

Succes met inrichten

Jeanneke zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van Paul.
Wat een bergen werk worden er toch elke dag weer verzet!
Ook in een strak interieur komt de comtoise mooi naar voren en tot zijn (haar?) recht, vind ik. Je hebt Paul hopelijk blij verrast met dat cadeau.
Ik vind zo'n klok geen kitsch! Maar wat dan nóg?
Ik hoop dat de klok in jullie nieuwe huis symbool mag staan voor: Zoals het klokje thuis tikt....
Liefs en groetjes,

Jeanneke.

Wonen en leven in Roemenie zei

Allereerst gefeliciteerd met Paul . En schitterend die onderbroek uit vervlogen tijden , kan je je tegenwoordig niet meer voorstellen . Ik vertrek is een leuk programma en ik weet dat op de emigratiebeurs waar wij destijds zijn geweest er een kraam van hun stond . Hier staat de kruisbes al met kleine bessen en de andere bessen die vorig najaar zijn gepoot slaan goed aan. In een tuin is er altijd wel wat te doen .

gr Henriette
www.onsleveninroemenie.blogspot.ro

Anoniem zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van je man. Mijn dochter gaat altijd graag neuzen bij kringloopwinkels en zegt altijd dat ze vaak zulke leuke spullen hebben. Volgens haar is er wel een groot verschil tussen de diverse winkels qua kwaliteit, het opknappen van spullen en de prijs. Lijkt mij niet alleen veel werk maar tevens ook heel leuk om de paardenstal in te kunnen gaan richten als gastenverblijf. Veel succes met alles.

adelheid zei

Gefeliciteerd met Paul! En wat vónd hij nou van de klok?

Clarien Cornelisse zei

´Waar moeten we die ophangen?' was zijn reactie. Want de klok is groot en de muren in de boerderij zijn laag. Maar hij vond hem wel leuk gelukkig! Ik zal er nog wel op terugkomen, op de klok en waar die gaat komen. :)

Eigenwijzehuisje zei

Van harte gefeliciteerd! En de klok is zeker leuk. Even terugkomend op het brood: ik heb een volkorenversie gebakken. Lekker hoor! Bewaar je de desem vanaf nu nog steeds gewoon buiten de koelkast?

Clarien Cornelisse zei

Ja want ik wilde van't weekend twee broden bakken. Daarna mag het wat rustiger en gaat hij in de koelkast.

Es zei

Gefeliciteerd met jouw wielrenner, toffe klok!
Suc6 met de laatste voorbereidingen in de stal, leukleuk
X Es

Helena zei

Gefeliciteerd Clarien... en je man natuurlijk!
Eerste verjaardag op jullie nieuwe plek, toch een beetje een mijlpaal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...