Studenten.

on zaterdag 11 februari 2017
Nee, ook vandaag wéér geen moestuin nieuws. Ik heb wel even gekeken. Hij ligt er mooi bij. Lekker laten liggen.

De studenten waren vroeg op vanmorgen. Ze waren nog heel wat van plan dit weekend en na een flink ontbijt ging de reis weer naar Groningen. Brit vond al die logees boven zo interessant dat ze zowaar een stuk de trap op klom.Maar dat mag een jonge pup nog helemaal niet. Traplopen. Dat staat tenminste in ons boekje. Dat is niet goed voor haar heupen.

Weet Brit veel. Zij leest die boekjes niet.
En vanmiddag was ik bij middelste dochter. Zij had met haar club een moeder-dochter dag georganiseerd, en we gingen eerst kleien. We gingen elkaars kop kleien.

Ik heb in geen jaren zo secuur naar mijn dochters gezicht gekeken!! Urenlang! En dat ene kuiltje zit er nog steeds! En haar kaak is volwassen geworden. Zo leuk was het. Maar ja, helaas, wij kleien nooit dus onze beeldjes leken nergens naar.
Eerst leek het sprekend op ET. Later meer op Bert, van Sesamstraat.


Nou daar zijn we met zijn tweeën. What shall I say?:D

Maar het ging dus om de lol, en om gewoon een paar uur lekker samen bezig te zijn. En naar elkaar kijken. En om die vriendinnen es te zien waar ze het altijd over heeft.

Er waren trouwens vriendinnen en moeders bij die écht konden kleien. Wat mooi als je zo'n beeldje van je dochter kan maken ....Ja dat is ook één van de voordelen van in Punthorst wonen, we zijn in een wip bij de dochters in Grunn!  
   
Fijn weekend!0 reacties:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...