Ook klompjes?

on vrijdag 24 februari 2017
De meesten die bij ons op bezoek komen hebben hun goeie schoenen aan. Haha echte westerlingen zijn het! (Wij allang niet meer na drie maanden op het platteland! 😊)  Weten zij veel hoe zo´n smurrie het hier is na een paar dagen regen?

Daarom hebben wij laarzen in alle maten in de schuur staan. Voor het bezoek. Ook klompen? vraagt Micky. Nee die niet helaas. Maar dat gaan we meteen doen, van die kleine klompjes kopen.

Morgen!


En verder ...

..... als je ook van die mini tuintjes in je huis hebt, van die bakken met kiemende zaden overal, vergeet dan niet om ze ook op te eten. Ze groeien bij ons de bakken uit. Blaadjes komen er al aan. Dat kan je nog steeds eten hoor!

Het is wel een goeie manier om in de wintermaanden aan je vitamines te komen. Lokaal, goedkoop, en biologisch. En of het lekker is? och ......

.... de een vindt ze heerlijk, een ander vindt er niet veel aan. Je moet het vooral zien als verse aanvulling op de winterkost. Roerbak de taugé, schep er wat pindasaus bij en geef er gekookte eieren bij, als gado gado. Of stop ze in de soep of in de stamppot.

Maar eerlijk is eerlijk ... een sinaasappel is lekkerder.

1 reacties:

ons leven in roemenie zei

Grappig wat je schrijft over de groenten spruiten wij maken op deze manier altijd onze tauge voor door oa de bami.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...