Comfort.

on donderdag 1 september 2016





Vanavond was er op de sportschool voor de instructeurs een interessante training over nieuwe technologie. Voorbeeld, mensen die dat willen, kunnen tegenwoordig de hele dag hun bewegingspatroon in de gaten houden, met een simpel apparaatje om de pols. Hoe vaak beweeg je en hoe intensief? En dan krijg je af en toe een appje .... van je instructeur .... héé wist je dat je vandaag dertien van je zestien wakkere uren op je gat hebt gezeten?? Kan echt niet hoor!

Haha voor de één is dat drama, waar bemoei je je mee, en voor een ander is dat handig. Zo'n duwtje in de rug.







Ja dat is best boeiend. Na duizenden jaren zijn we eindelijk zo ver dat we het steeds maar comfortabel hebben. Overal zijn apparaten voor. We hoeven haast niks meer te doen. En vervolgens gaan we ons dan weer op een kunstmatige manier moe maken, met sportapparaten.

Uit je comfort zone .... dat moet je overal.







Het was ook meteen mijn afscheid, van de sportschool. Ook invallessen ga ik niet meer geven want we zijn te druk met alle andere veranderingen. Maar het was een leuke leerzame tijd.

Lieve collega's van Squash en Wellness, het was gezellig met jullie! Ik kom nog wel eens aanwaaien, en dank voor de leuke kadootjes!!





En dan hierboven toch nog één tuindingetje .... nou ja dingeTJE .... het was wel een héle grote kever die mij gezelschap hield vandaag!




3 reacties:

Mirjam zei

Wow wat een joekel die kever! Zo'n app van de sportschool zou misschien handig zijn voor mij om de sportschool weer te gaan bezoeken in plaats van te sponseren (schaam).

Emmie zei

Leef vrij het boek over zelfvoorzienend leven wordt opnieuw uitgegeven in september.
Iets voor jou?

Blogger zei

+$3,624 profit last week...

Get 5 Star verified winning bets on MLB, NHL, NBA & NFL + Anti-Vegas Smart Money Signals!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...