Geen puf!

on vrijdag 29 april 2016Vrijdagochtend spinningles ... heel moedig vind ik dat altijd, dat al die mensen om negen uur s ochtends al een uur gaat spinnen. Omdat er even tijdelijk geen instructeur beschikbaar is voor die les, val ik deze weken weer in.

Heel handig, want de sportschool is 10 meter verwijderd van mijn tuin. Dus ik dacht, om meteen ná de lessen dan te gaan klussen op de tuin. Het bonenveldje omspitten en de granenvakken alvast bemesten. Maar tjeeee .. wat een weer weer! Nee hoor, dat werk kan allemaal wel tot volgende week wachten. Want ... het wordt warm volgende week! Zegt men!

Toen gingen Betty en ik op bezoek bij Caroline. Want Caroline had stoffen voor ons. We mochten haar hele huis bekijken en ik mocht overal foto's van maken. En ze wilde ons van alles geven .... niet alleen stoffen maar ook schilderijen en andere spullen ...

... ook weer zo'n Mooi Mens!Ja daar had ik een heel verhaal over willen schrijven, over Caroline, met allerlei plaatjes van al die prachtige schilderijen.

.... en ook van de Hooimadam die Betty heeft gemaakt .... waar je bijvoorbeeld je aardappels in kan laten garen. Daar wilde ik het ook over hebben!


En over graan!!

Want daar moet écht een keer een blogje over komen! Graan is en blijft ons basisvoedsel, en er is op internet haast niks over te vinden, als je zelf op kleine schaal graan wilt verbouwen. Met de hand.

Dat had ik allemaal gepland in het blog van vandaag!

Maar helaas ... ik heb geen puf vanavond!

Dus, je houdt het allemaal tegoed! Over Caroline en haar schilderijen, over de Hooimadam van Betty, en over het graan verbouwen met de hand ... het komt de komende dagen echt allemaal allemaal voorbij!

Voor nu, fijne vrijdagavond! Ik ga lezen! :D
1 reacties:

Blogger zei

+$3,624 PROFIT last week!

Receive 5 Star verified winning picks on NFL, NBA, MLB & NHL + Anti-Vegas Smart Money Signals...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...