Terugblik.

on donderdag 6 augustus 2015

Als je een blog bijhoudt kun je zomaar een jaar terugkijken. Wat was er vorig jaar op 6 augustus allemaal gaande? Ik was toen ook druk met die oogst, alles binnenhalen, en er plekjes voor zoeken in huis, voor al die potten en flessen en dozen.

De bramen waren toen al rijp op 6 augustus. Veel vroeger dan dit jaar.

Ook waren we toen druk met bloemenzaden verzamelen. Net als nu dus. Wil je wel geloven dat deze bakjes met zaad die je hierboven ziet, nog steeds precies zoals je ze hier ziet in het kleine kasje staan? Ik was die hele zaden straal vergeten.

Nou ja ... we hebben toch bloemen plenty dit jaar. Van gekocht zaad.

Oja .... en azijn maken, van appelschillen, daar was ik vorig jaar ook zo druk mee. Maar ja dit jaar hoeft dat niet want er staat nog zo'n twaalf liter. De azijn gaat maar heel langzaam op.


Leuk is dat hoor. Terugkijken. 

Sommige dingen daarvan denk ik nu ... ach wat aandoenlijk dat ik dat toen nog zo deed, nu doe ik dat heel anders. Maar andere dingen gaan nog precies hetzelfde! Zoals dat glas wijn 's avonds na een dagje buffelen.


En ... er is ook weer nieuws over Ionut, las ik bij Henriette...

Nou lieve mensen het ongelooflijk is gebeurt het bedrag van €1200,00 is bij elkaar gekomen . Dus alle lieve gevers en geefsters heel hartelijk dank ook namens Ionut en zijn gezin . Hij heeft omdat we zagen dat het zo mooi en goed zou uitpakken inmiddels al een consult gehad in het ziekenhuis en de planning is Augustus het eerste oog. Er moeten nog een paar onderzoeken gebeuren en als de eerste operatie goed gaat en hij daarvan goed hersteld dan in het najaar het 2-e oog. Dus jullie zullen begrijpen dit is een wonder op zich dat deze man en zijn gezin zo geholpen kunnen worden . Ze durven weer naar de toekomst te kijken hoorde we al van onze contact persoon ,, hij droomt zelfs al weer van een baan :)

Prachtig nieuws. En nu maar hopen dat hij ook een baan kan vinden, want dat zal vast niet zo makkelijk zijn.... Maar in elk geval kan hij straks weer zien, en zijn eigen vrouw en kind zien, in plaats van blind en invalide te worden .... en dat allemaal mede dank zij jullie!! TOP!!

Morgen weer naar de tuin! En oja we gaan wecken met de ski bril op! :D:D1 reacties:

Mevrouw Onkruid zei

hee, wat goed om te horen dat het gelukt is om ionut te laten opereren aan zijn ogen! goed gedaan clarien, en natuurlijk alle schortendragers ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...