Oproepje.

on donderdag 5 februari 2015
Even een tussendoortje ... ik zit net de was op te vouwen, waaronder mijn wollen sokken. Die beginnen al aardig te slijten. Ik heb ze ooit gevonden op een rommelmarkt, drie paar echte zelf gebreide wollen sokken, en ik loop er de hele winter op. Dus dat slijt hard!

Maar ik kan ze zelf helaas niet breien. Vaak geprobeerd, altijd mislukt.
Nou dacht ik, met al die creatieve bloglezers, misschien is het een idee om een ouderwetse handwerkdag te organiseren? Gewoon, iedereen neemt mee waar hij of zij mee bezig is, en we gaan met z´n alles om de tafel zitten te kletsen handwerken. Koffie erbij, pan soep. Van 10 tot 14 ofzoiets, als de kids op school zitten.

Zomaar een ingeving. Het kan hier bij mij aan tafel. Ik woon in Bussum, 5 minuten lopen van station Bussum Zuid.

Als er genoeg animo voor is kunnen we het misschien wat vaker doen, en dan kan er vast wel iemand mij leren sokken breien! :D

Ik hoor het wel, via de reacties hier, of via Clarien1@zonnet.nl
Ja, mazen, dat kan ik wel. Van Youtube geleerd!

7 reacties:

vrouw Hommel zei

Wat een super leuk idee, ik wil wel aanschuiven hoor. En sokken breien staat heel hoog op mijn verlanglijstje. Ik heb nu weer een boekje uit de bieb meegenomen waarin staat hoe het moet dus ik ga het weer proberen. Misschien is er iemand die meeleest enhet ons wil leren

Tante Titi zei

Wat een super idee. Jammer dat ik zo ver weg woon. Maar zijn vast genoeg belangstellenden!

Anoniem zei

Ik heb gisteren ook een reactie geschreveven,ik wil wel sokken breien hoor.

Clarien Cornelisse zei

Ja ik begrijp dat reacties soms niet doorkomen, dat niet iedereen kan reageren op de blogs, heeft iets te maken met instelling van je Google account geloof ik. Maar je kunt altijd per email reageren. Ik hou de reacties bij en kom er op terug als we een groepje hebben!

En ik ben op zoek naar een webdesigner om het hele blog een keertje te upgraden, zodat ik ook beter kan categoriseren enzo!

Anoniem zei

Hoi Clarien,
Leuk initiatief! Ik kom ook...als ik kan ;-)! Ik kan je leren sokken breien...zo easy..
Marie-Louise uit Breda

Clarien Cornelisse zei

Geweldig! Ik heb nog geen datum gerpikt, wacht nog even de reacties af en dan komt dat wel.

Martine zei

Wat een leuk idee Clarien. Jammer genoeg kan ik niet breien, ik koop mijn sokken altijd en omdat ik altijd zonder schoenen door het huis loop slijten ze enorm. Gelukkig kan ik wel goed stoppen en mazen.
Succes en veel plezier met het sokkenbreiclubje..............

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...